Brändit

Brändit

Tällä sivulla pääset tutustumaan pääasialliseen brändiportfolioomme. Lue lisää napauttamalla brändilogoa.

Barilla

Lue lisää

Barilla

Pietro Barilla avasi pienen pastamyymälän Parmassa jo vuonna 1877. Pastaa pakattiin sinisiin pakkauksiin, joista useimmat Barilla-pastat nykypäivänäkin tunnistaa. Pienestä pastamyymälästä on kehittynyt yksi maailman suurimmista pastayrityksis­tä, jonka tuotteet valmistetaan edelleen huolella italialaisen keittiön perinteisiin luottaen.
www.barilla.fi

Wasa

Lue lisää

Wasa

Wasa perustettiin vuonna 1919 Ruotsissa ja se on ollut osa italialaista Barilla-konsernia vuodesta 1999. Wasa on maailman suurin näkkileipävalmistaja ja Wasa näkkileipää ja muita leipomotuotteita myydään 40 maassa. Wasalla on kaksi leipomoa, jotka sijaitsevat Ruotsissa ja Saksassa. Wasalla on saatavilla laaja valikoima myös Food Service tuotteita.
www.wasa.com

Bertolli

Lue lisää

Bertolli

Fransesco Bertollin vuonna 1865 Luccassa, Italiassa perustama oliiviöljymerkki on tämän päivän maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Puhtaiden luonnollisten ainesosien käyttäminen ruoan valmistuksessa on kaikessa yksinkertaisuudessaan maukkaan ruoan ydin. Sama pätee myös oliiviöljyihin.
www.bertollioliivioljy.fi

Risella

Lue lisää

Risella

Risella riiseillä on pitkät perinteet Suomessa. Ne ovat osa monipuolisen maukasta ateriaa. Risella on ollut riisin asiantuntija ja suomalaisten suosikkiriisi jo vuosikymmenten ajan. Klassikkotuotteemme on suomalaisten rakastama puuroriisi. Laajasta tuotevalikoimasta löytyy kattavasti myös muita riisituotteita ammattikeittiöille. 
www.risella.fi/suurkeittioille/

Bonduelle

Lue lisää

Bonduelle

Bonduelle on ranskalainen yritys, joka perustaa toimintansa innovaatioon, monipuoliseen tuotesarjaan ja ainutlaatuiseen osaamiseen vihannesvalmisteiden tuottajana. Bonduelle haluaa tarjota mahdollisimman ravintorikkaita ja laadukkaita vihanneksia, joiden tuotanto tukee kestävää kehitystä ja säästää ympäristöä. Yhtiö ei käytä geenimanipuloitujen vihannesten siemeniä. 
www.bonduelle-foodservice.fi

Old El Paso

Lue lisää

Old El Paso

Old El Paso® sai alkunsa vuonna 1917, jolloin yritys aloitti toimintansa pienessä El Pason kylässä Uudessa Meksikossa. Me rakastamme meksikolaista ruokaa ja sen rikkaita makuelämyksiä.
www.oldelpaso.fi

Quelli della Pizza

Lue lisää

Quelli della Pizza

Kaikki laadukkaat Quelli della Pizza tuotteemme valmistetaan käsityönä Italiassa, Roomassa. Rapeilla ja ohuilla Quelli della Pizza pakastepizzapohjilla tarjoat aidon, italialaisen pizzaelämyksen helposti – et tarvitse pizzaleipuria tai jauhotyöskentelyä. Sinun ei tarvitse kuin lisätä valitsemasi täytteet ja kypsentää uunissa. Maukkaan italialaisen pizzan valmistus ei ole ollut ikinä näin helppoa!

Västerbottensost

Lue lisää

Västerbottensost

Västerbottensost® on murukoloinen, luonteikas ja voimakkaan aromaattinen kova juusto, jota on kypsytetty vähintään 14 kuukautta. Juuston luonteenomaisen kirpeässä maussa on vivahdus tryffeliä ja aavistus umamia. Västerbottensostia verhoaa edelleen mystiikka siitä, miksi sitä voidaan valmistaa vain Burträskin meijerissä Ruotsissa. Resepti syntyi sattumalta vuonna 1872 ja se on edelleen hyvin säilynyt salaisuus.
www.vasterbottensost.com/fi

Royal Greenland

Lue lisää

Royal Greenland

Royal Greenlandin historia ulottuu aina vuoteen 1774. Siitä lähtien olemme toimittaneet korkealaatuisia mereneläviä pohjoiselta Atlantilta ja Jäämereltä. Valikoimiimme kuuluu laaja valikoima vastuullisesti pyydettyjä kala- ja äyriäislajeja eri muodoissa. Olemme suurimpia työnantajia Grönlannissa ja meidät omistaa Grönlannin itsehallinto.
www.royalgreenland.com

Soy-King

Lue lisää

Soy-King

Soy-King tuotteet valmistetaan Ruotsissa Source Foodproduction AB:lla. Soy-Kingin gluteenittomat soijakastikkeet ovat erinomaisia raaka-aineita käytettäväksi mm. kastikkeissa ja marinadeissa, niin ravintoloiden keittiöissä kuin ruokateollisuudessakin. Valikoimista löytyy myös muita tuotteita, kuten Teriyaki- ja Sweet Chilikastike.

Innocent

Lue lisää

Innocent

Teemme mehuja ja smoothieita, jotka maistuvat hyvältä ja auttavat ihmisiä elämään hyvin. Käytämme ainoastaan parhaita saatavilla olevia hedelmiä ja vihanneksia, ja siksi juomamme ovat 100 % luonnollisia*.
*emme koskaan käytä tiivistettä, emmekä koskaan lisää sokeria, makeutusaineita tai muita ihmeellisyyksiä.
www.innocentdrinks.fi

Jozo

Lue lisää

Jozo

Ostaessasi Jozo-suolaa tiedät saavasi korkealaatuista ja puhdasta ruokasuolaa. Jozolla on Suomen laajin suolavalikoima. Tutut Jozo-suolat ovat saatavissa myös suurkeittiökäyttöön suunnitelluissa uudelleensuljettavissa sangoissa. Jozo-suolan säilytys on huoletonta ja kätevää myös vaativissa olosuhteissa näissä hygieenisissä & kosteuden pitävissä sangoissa.
www.jozo.fi

Hermesetas

Lue lisää

Hermesetas

Hermesetas makeutusaineet lisäävät juomiin, ruokiin ja leivonnaisiin makeuden ilman kaloreita. Tuotteet kestävät hyvin kuumennusta. Valikoimassa on perinteisiä makeutusaineita eri tarkoituksiin.

www.hermesetas.fi

Stevia Sweet

Lue lisää

Stevia Sweet

Stevia – luonnollinen makeuttaja ja täydellinen vaihtoehto sokerille ilman kaloreita. Katso ihania makeita ja suolaisia resepteja:
www.mysteviasweet.fi

Poppamies

Lue lisää

Poppamies

Poppamies on tullut tunnetuksi erityisesti chili- ja grillaustuotteistaan, korkeasta laadusta ja arvostuksesta ruokaa kohtaan. Poppamiehen ammattikeittiöihin suunnatut tuotteet ovat saavuttaneet vakiintuneen aseman keittiömestareiden valikoimissa. Poppamiehen valikoimasta löytyvät parhaat chili- ja BBQ-tuotteet sekä laaja valikoima muita maistuvia ruokatuotteita!
www.poppamies.fi

Mr. Brownie

Lue lisää

Mr. Brownie

Mr.Brownie on espanjalainen perhe­yritys, joka tarjoaa herkullisia yksit­täispakattuja brownieita, 8 kpl pusseissa. Browniet säilyvät tuoreina ja ovat myös käteviä ottaa mukaan kerta-annoksina. Tuotteet ovat aitoa belgialaista suklaata, eivätkä sisällä palmuöljyä. Browniet sopivat nautittavaksi huoneenlämpöisenä sekä lämmitettynä.
www.mr-brownie.com

Jalotofu

Lue lisää

Jalotofu

Luonnollisten kasviproteiinien kotimainen pioneeri Tammisaaren raikkaassa maalaismaisemassa. Jalotofut valmistetaan eurooppalaisista luomusoijapavuista, perinteisten reseptien mukaan mahdollisimman vähällä käsittelyllä. Jalofoods on kotimaisena edelläkävijänä kehittänyt aivan uudenlaisia, herkullisia ja ammattikeittiössäkin sydämiä valloittavia vaihtoehtoja raaka-aineiksi proteiinipitoiseen kasvisruokaan.
www.jalotofu.fi